Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Makean veden valkoinen helmi/vuorikideHinta:39.00 €

Helmet ovat makean veden viljeltyjä, aitoja, valkoisia  helmiä. (Koko 8 mm)

Helmien energia on lempeää, tukevaa, lohduttavaa ja rakastavaa. Kun tarvitset näitä asioita, käytä helmiä. Helmiä kantaessasi tuntuu, kuin ystävä pitäisi sinua kädestä kiinni, niin rauhoittava niiden energia on. Helminauha symboloi lempeää tukea, jota voit antaa itsellesi ja vastaanottaa ympäristöstäsi.

Vältä hajusteita helmiä käyttäessäsi.

Vuorikide, kristalli, kvartsi on väritön kivi, jolla on eriomainen kyky puhdistaa sähkömagneettisia kenttiä ympärillämme; TV, tietokone, kännykkä, kodin koneet....

Vuorikiteessä on monia tietoisuuden tasoja, jotka avautuvat käyttäjälleen silloin, kun hän on valmis sen viisautta vastaanottamaan ja oivaltamaan. Hyvä kivi henkisen tien kulkijalle, koska se toimii opettajana ja tietäjänä käyttäjälleen.

Kivi värähtelee arkkienkeli Razielin energiaa.

Meillä on solutasolla muisto tuosta puhtaasta kristalli - energiasta, valoenergiasta. Maassa oleva kristalli- energia lähettää taajuuttaan eläimille, kasveille, keijuille tasapainottakseen maan energioita.

Korussa on vuorotellen helmi ja vuorikidesiru.

Pituus on noin 45 cm ja kiinnitys hopeisella papukaijalukolla.

Toimitus kirjeenä suoraan kotiisi ilman postituskuluja.

Toimitusaika 3-4 päivää.

Loppumassa

Tuote: 00010

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri